Luni și ani la rând, în calitate de foști membri ai ACR  (nu ne-am reînnoit carnetele din simplul motiv că ne-am intrebare2săturat să îți tot facem ție burta mare și buzunarul gros, pe banii noștri), te-am tot întrebat și ți-am tot cerut să ieși public să ne prezinți situația economico-financiară a ACR-ului, dar și situația ta financiară din ultimii ani, câți bani ai încasat de la ACR ca indemnizație de „președinte” (pe cine mai reprezinți, că nici membri nu mai ai!), câți bani ai încasat din dividende de la societățile comerciale-căpușă care au ucis ACR-ul, al căror patron, administrator unic, cu puteri depline, ești tu și numai tu și care, unele dintre ele, deși au ZERO angajați, au ieșit pe profit la sfârșitul primului an de activitate, și, mai ales, ce s-a întâmplat cu bunurile care nu erau nici ale tale, nici ale angajaților tăi, ci DOAR ale membrilor ACR! Ai preferat să te ascunzi, în gaură de șarpe, deși ne e greu să credem că ai fi încăput… Ți-ai trimis ciracii (pe Gabra, unii directorași de filiale, mulțumiți că, pentru un apelativ de „domnule director” nu primesc nimic în schimb) să încerce să ne închidă gura. Dar documentele vorbesc, domnule „președinte”!

Și, dacă tot vorbesc documentele, cum ai putut să faci fals în acte? Să dai declarații mincinoase? Să o luăm pe rând, pentru că noi nu ne grăbim. Tu, poate, da!

Ai încheiat un contract de comodat între Automobil Clubul Român, reprezentat de Gabra Ilie (de fapt, tot tu ești în spatele „reprezentantului” pe care l-ai delegat) și SC ACR AUTO TURISM SRL, al cărei unic acționar ești tu, Constantin Niculescu, al cărei administrator ești tu, Constantin Niculescu, al cărei reprezentant ești tot tu, Constantin Niculescu. Apropo, nu cumva vorbim aici de un conflict imens de interese??? ANI-şoara atât aşteaptă!Dar să revenim. Deci, ai încheiat acest contract de comodat, prin care ACR dădea, pe o perioadă de cinci ani, în comodat, lui SC ACR AUTO TURISM SRL – adică, mai pe înțelesul tuturor, ȚIE!!! – mai multe sedii de filială şi staţii de asistenţă tehnică ca de exemplu cea din Tg. Jiu, cea din Giurgiu, din Buzău, şi altele (avem documente!). Altfel spus, la ora asta filialele cu pricina ale ACR-ului ar fi trebuit să aibă, pe frontispiciu, SC ACR AUTO TURISM SRL! Dar, din câte se ştie…tot ACR simplu scrie. Nicio vorbuliță, nicăieri, că aceasta ar fi punct de lucru al căpușei tale!

Tot prin contractul cu pricina, tu, SC ACR AUTO TURISM SRL (pardon, Niculescu Constantin), te obligai ca, pe toată durata contractului de „comodat”, să plătești, din banii tăi, toate utilitățile, să îngrijești sediile, bunurile din interior, și asta în condițiile în care NU PLĂTEȘTI UN LEU CHIRIE pentru spațiile respective. Deh, ţi-ai „tras” contract de comodat! Mai e nevoie să îți spunem că, de atunci şi  până acum, fără excepţie,  nu am văzut să se dea măcar o mână de var în spațiile respective? Mai e nevoie să îți spunem că geamurile sunt acoperite de afișe, luminile sunt stinse iar jaluzelele stau în permanență trase,  așa că nu vezi dacă e cineva înăuntru sau nu? Mai e nevoie să îți spunem că tu nu ai plătit, niciodată, nici măcar UN LEU pentru utilitățile pe care te-ai angajat, prin contract, să le plăteşti (?????), de cele mai multe ori șefii de filială fiind nevoiți să aducă bani de acasă pentru a plăti energia electrică sau termică, impozite sau orice alte cheltuieli care derivă de aici…Și atunci, banii pentru aceste utilități…unde sunt? Îți spunem noi? În fundul buzunarelor tale hrăpărețe, care, de cele mai multe ori, se dovedesc a fi…fără fund!

Dacă până acum ne-ai ignorat, deși am avut – și avem, în continuare – dreptate, la această întrebare ne vei răspunde? Nu-i nimic, noi ne vom face datoria și vom reveni. Și iar vom reveni, până când îți vei reveni tu, „președintele” Niculescu Constantin, și ne vei da explicații amănunțite nouă, celor care, ani de-a rândul, ți-am plătit indemnizația de conducere (reamintim, ți-am cerut să ne arăți TUTUROR extrasul de cont cu suma încasată, cu cea reală, nu făcături, cum suntem obișnuiți din partea ta), cei care, ani de-a rândul, ți-am plătit diurnele și „delegațiile” de cinci stele, cei care, ani de-a rândul, am înghițit pe nemestecate (pentru că nu aveam acces la informații) minciunile scornite de tine! Deci, îți revii?