hmhmnDe vreo lună de zile, la comanda marelui „președinte” Constantin Niculescu, prin sediile ACR din țară se tot vântură un zvon, legat de o minunăție de găselniță: Cartea de Salvare la Bord!

Recunosc, m-am cam crucit, pentru că am stat strâmb și am judecat – zic eu – drept…cum naiba mă poate salva o asemenea „carte”? Și, de fapt, ce înseamnă???

Lămurirea a venit (ptiu, noroc pe capul meu!!!) de la Gușterică de Giurgiu. Omul nostru a organizat o minunăție de conferință de presă la care au participat…fix trei „invitați” din partea presei giurgiuvene, plus…o „droaie” de membri ai consiliului de conducere al filialei, pe care nu prea i-am zărit nicăieri… Asta înseamnă doar un lucru: NU EXISTĂ!!!!!! În schimb, prezenţi la „apel”: tu şi lingăii de la Centrală – boşorogul  Gabra, şi slugoiul-„nepot” Alin Drosu, „şoferul”.  Deh, trebuia să dea bine în pozele postate, cu muuultă lume extrem de „interesată” de noutatea respectivă.

În loc să facă ceva pentru revigorarea, pe bune, a filialei din Giurgiu – și nu numai – și să facă, de asemenea, ceva cu adevărat important pentru ca numărul deceselor ca urmare a accidentelor să scadă…iete că ne-a trântit-o nenea Gușterică, slugoi de nădejde al Dinozaurului Niculescu! Oare de ce şi pentru cât timp încă?????!!!!bordd

isu-4Deci…hai să recapitulăm cum e cu „Cartea de Salvare la Bord”. Sincer m-aș fi așteptat să fie un îndrumar pentru prim-ajutor…dar NU! Dacă e să cităm din cele spuse de „lansatorii” ideii, zice-se că acest proiect și-ar propune „salvarea vieților victimelor accidentelor rutiere prin garantarea accesului instant, la informații relevante privind componentele autovehiculului care prezintă risc ridicat în operațiunile de descarcerare, al echipajelor de salvatori” …Măi, să fie….adică vine echipajul de descarcerare, se apucă să cotrobăie printre fiare, caută renumita „carte”, o studiază cu atenție, după care se apucă de treabă…Şi asta numai după ce învaţă temeinic limba germană!!! Pentru că renumitul „document” este în limba germană!!!Hai să fim serioși!

Asta ar fi una…dar…fiți pregătiți pentru bomba maximă! Deși conducerea ACR-ului strigă, sus și tare, că acea carte este GRATUITĂ, în momentul în care pretendentul se duce să și-o procure, i se pune întrebarea de baraj: NU VREȚI SĂ DEVENIȚI MEMBRU ACR, ODATĂ CU LIVRAREA CĂRȚII???

Hmmm…păi cum vine asta? E gratis au ba? Adică omul trebuie să scoată, mascat (pe față) trei milioane de lei vechi, poate chiar mai mult, să devină membru al unei asociații muribunde, aduse în sapă de lemn de însuși „președintele” ei, prin fraude, declarații false, furturi și înșelătorii! Omul este obligat,în aceste condiții, să cumpere niște servicii de care nu va avea parte în veci! Plus o hârtie cu o schiță care, în mod sigur, nu-i va salva niciodată viața!!

Mai bine, Niculescule & Co, te-ai da la o parte, ai pleca de la ACR, te-ai duce acolo unde îţi e locul, și ai lăsa locul unui om capabil, şi un consiliu de conducere adevărat şi devotat cauzei ACR,  în stare să revigoreze – cât încă se mai poate – asociația pe care tu ai distrus-o, cu bună știință! Lasă-ne cu idioțeniile tale, pentru a face membri vânzându-le iluzii false, servicii inexistente și „vrăbiuțe”! Asta pentru că voi nu realizaţi că trăiţi în altă eră, şi aveţi o altă realitate, paralelă, doar a voastră, în care totul e roz bonbon şi numai pentru voi!!! Chiar nu aveţi pic de ruşine???? GATA, TERMINAŢI O DATĂ CU DICTATURA PENIBILĂ ŞI SCABROASĂ!!!!!!!!!!!

Vezi, Dinozaure,  că Dumnezeu nu bate cu parul…şi ştim şi noi câte ceva (legat de picioare)…dar ţi-o spunem altă dată! Doamne-ajută să mai fie timp!!!