Citești și te crucești ce poate debita, contra câtorva firifirici, aruncați în silă de slinosul Dinozaur ce se pretinde a fi „președintele” Automobil Clubului Român, un așa-zis „doctor” în pârțuri, despre care umblă vorba că ar „juca” la două capete…

A vrut să pară interesantă elucubrația sa pe două pagini în cea mai nouă apariție a AUTOTURISMULUI…Păcat că cei care conduc revista-etalon a automobiliștilor români (la care chiar și tata și rudele mele apropiate erau abonate, apropo, „doctore”) au ajuns să arunce în derizoriu numele și renumele acestei reviste.

Am crezut, la început, că e pur și simplu un pamflet…ceva, de un umor fin…dar, NU! Acel „Vali Dunăreanul” – care, apropo, nici măcar nu există – s-a lansat într-o serie de acuzații și de jigniri pe care, din păcate, doar internetul le mai poate suporta, pentru că hârtia – dacă ar mai ieși tipărită revista – s-ar încreți în mod sigur…

Numai că, din prea mult zel pe care îl afișează în fața, în spatele și pe unde mai poate (în ampla operațiune de lingere a „șefului” sau a „plătitorului”), acest „Dunărean” nu realizează că, de fapt, pledoaria pentru pârțuri este mai potrivită celui care i-a comandat „bombardeaua” (termen de jargon, folosit de oamenii din mediul rural în definirea unui pârț extrem de zgomotos).

N-aș fi răspuns mediocrității celui care analizează site-ul nostru, dar, din păcate pentru el, dovezile pe care le deținem (și o spun pentru a nu știu câta oară) sunt irefutabile, sunt VERITABILE și, mai presus de orice, ne sunt puse la dispoziție nu de către „persoane puse pe răzbunare” (cum ziceai tu!), ci de către MEMBRI AI ACR, oameni care ani de-a rândul au plătit o cotizație, oameni care aveau pretenția ca, în schimbul sumei plătite, să beneficieze și de servicii…Dar, de unde servicii, când toți banii luau calea slinosului Dinozaur ce se vrea  „președinte” pe viață (din fericire, vârsta dă speranțe că funcția este, totuși, cu perioadă determinată!), luau calea hoțiilor și nelegiuirilor girate chiar de el! Nu, „dragă” Dunăreanule, nu suntem supărați pe tine. Justiția umană și cea divină își vor face treaba, iar acuzațiile, jignirile și enormitățile debitate doar de o minte bolnavă, gazată de pârțurile inhalate (deh, când trebuie să fii ascultător, mai prinzi și cu gura unele din acele pârțâieli puturoase), își vor găsi răspuns în fața legii!

Și, ca să nu uit: nu m-a impresionat și nici nu m-a înspăimântat pledoaria ta, Vali Dunăreanul, pentru pârț. Și știi de ce? Pentru că, pe tine, eu chiar nu mi-aș da nici măcar unul de-ăla fâsâit, să nu mai vorbim de alte tipuri…că doar ești „doctor docent” în materie!

P.S. Acesta CHIAR este un pamflet și trebuie tratat ca atare…în anumite cazuri!