mortaciuneMiros de naftalină cu iz de putregai comunist vine dinspre conducerea  ACR, acolo unde, se spune, mumiile revin, din când în când, la viață. Se întâlnesc toate și, la ceas de seară – lumina zilei le face rău, oamenii de rând le pot vedea, printre bandajele frănjurite, buboaiele și spurcăciunea – stau și mai tăifăsuiesc. Să nu se plictisească, și, eventual, să vadă dacă mai găsesc de pe unde să mai sugă niște sevă prelungitoare de agonie între două lumi: cea de aici și cea de dincolo.

Una dintre mumiile care, periodic, mai înspăimântă pe cei câțiva care au curajul să mai stea prin clădirea bântuită de fantome este cea a celui care se autointitulează „președinte”, a lui Constantin Niculescu. A furat atât de mult până acum, încât, din ce se povestește, sarcofagul lui ar fi cel mai împopoțonat iar bandajele lui ar fi țesute, cică, cu fir de aur. Deh, obrăjorul subțire se ține cu cheltuială. Dar, nene Niculescule, cheltuiala știm și noi că nu e a matale, ci e cheltuiala ACR-ului, pe care l-ai devalizat cu nerușinare ani de-a rândul; nici acum nu te-ai oprit din „acţiune”, după câte se vede! În continuare, sugi, furi şi distrugi ce umbră a mai rămas din agoniseala de 110 ani a membrilor ACR! Bibescu se răsuceşte în mormânt, la fel şi cei care au murit cu ACR-ul în suflet…Tu, impostorule, ai distrus ce au făcut ei…DAR CHIAR, IMPOSTORULE, LE MAI ŞTII NUMELE ŞI NUMĂRUL CELOR PE CARE I-AI BĂGAT ÎN PĂMÂNT, LA PROPRIU, CU MANIERA TA SECURISTĂ DE A TE COMPORTA? Asta o ştii tu foarte bine, nemernicule, nu trebuie să ţi-o mai amintim…şi mai ştii şi că nu vei scăpa de Judecata de Apoi, că de asta de pe pământ poate ai şanse să scapi!

Din când în când, mumia cu pricina mai emană câte o fâsâială sub forma unor laude de sine. Și a unor minciuni demne de baronul Munchausen. Pe bune, baronul, dacă ar afla ce debitează „președintele” Dinozaur (numit, de unul dintre cititorii noștri, BURETZEL – că doar absoarbe, suge, nu lasă să se scurgă nimic, nimic!!!!!), s-ar simți jignit. Adică, unul, un simplu muritor, să îl întreacă pe el, regele încoronat al minciunii? Pinocchio a fost mic copil pe lângă Dinozaurul din ACR.

Ultima minciună care a fost debitată de pipernicitul care se crede președinte este legată de un lucru care de multă vreme nu mai există în Automobil Clubul Român: ȘCOALA DE ȘOFERI! Da, acel lucru care era, odinioară, mândria ACR-ului, acum a rămas doar o amintire. Te lauzi, tu, cu acele „cursuri” și teste on-line. Ei, „dragul” nostru Dino (p.s. – vezi, te și mângâiem, nu suntem niște băieți răi!), hai să nu fim niște meschini, cum ne crezi, și să îți vindem un „pont”: școala și examen on-line faci, șofer de „on-line” scoți!

Stăm și ne întrebăm, și, credem noi, pe bună dreptate: neavând autorizație pentru școală, cum Doamne iartă-ne ai reușit să creezi acele chestionare, despre care am mai povestit noi aici? Și, mai ales, ce „minte luminată” a reușit să le creeze? Nu de alta, dar sunt o sumedenie de neconcordanțe, de inadvertențe…

Aaaaaa…ne-am prins! Cum progrămelul și site-ul au fost create, în primul rând, pentru tine, ne gândim că nivelul tău, la ora actuală, a trecut, din nou, la nivelul de joculețe pe calculator, pentru că  modul tău de a face „școală de șoferi” seamănă mult prea mult cu cel al unui joc de tip simulator.

În concluzie, să recapitulăm: mumiile visează frumos la lumina lumânării (se tem să aprindă lumina, că le-ar putea sălta autoritățile, și le-ar pune să dea explicații!!!), dar…pfffiuuu…ce se-aude? În ușa de la intrare bocănituri puternice! Zgomote, voci de oameni nemulțumiți! Ce vor? Simplu: își cer asociația înapoi, vor să exorcizeze, odată pentru totdeauna, sediul care, până acum câtva timp, era AL LOR, al oamenilor de bună-credință. Își cer bunurile, serviciile, și, cel mai grav pentru Niculescu și restul mumiilor, își cer BANII înapoi! Dezastru!!! Mumiile sunt scoase din sediul ACR-ului, dezbrăcate și trimise acolo unde le e locul: în temnițele reci!

Nu, nu te bucura, Dinozaure! Nu e o poveste, ci este viitorul! Cel real, nu cel pe care-l dorești tu!