Ne-a furat, ne-a mințit, ne-a înșelat! A câștigat niște alegeri făcute special pentru el, a măsluit un vot democratic, candidând singur. A distrus, în câțiva ani, ceea ce, prin cotizaţiile lor, membri cu ștate vechi ai Automobil Clubului Român, au clădit în ani și ani de zile.
Și-a băgat, în propriile buzunare, fără să aibă pic de rușine sau măcar o umbră de remușcare, aproape tot avutul asociației.
Da, vorbim despre el, despre HOȚUL, DISTRUGĂTORUL, ȘARLATANUL „PREȘEDINTE”, CONSTANTIN NICULESCU!
Haideți să ne unim cu toții, noi, „fraierii de cotizanţi” (cum ne numeşte HOŢUL în cercurile lui de prieteni), să îi demonstrăm lui, în primul rând, că noi, membrii ACR (foști sau chiar și cei actuali) suntem o putere. I-am demascat, în ultima vreme, măgăriile, hoțiile, nelegiuirile pe care le-a făcut. A încercat, prin diverse metode, să ne reducă la tăcere. Nu, nu a reușit! Încă mai avem un glas ce trebuie să se facă auzit. Și, cu cât suntem mai mulți cei care strigăm „AFARĂ, NICULESCULE! LASĂ ACR-UL SĂ RESPIRE! DU-TE ACOLO UNDE ÎŢI ESTE LOCUL, DE CARE TE TEMI, ŞI PE CARE ÎL ŞTII ŞI TU, ÎL ŞTIM ŞI NOI!!”, cu atât teama lui va crește. Iar noi, cei care, ani de-a rândul, am cotizat – crezând că o facem pentru ASOCIAȚIE, nu pentru propriul lui interes – vom ieși în față și îi vom spune să ne lase. Să plece unde va ști, unde va vedea cu ochii. Dar nu înainte de a plăti el, personal, el, NICULESCU CONSTANTIN, HOŢUL, ŞARLATANUL, DISTRUGĂTORUL, pentru tot dezastrul pe care l-a produs! Până acum, ştim cu toţii, a plătit NUMAI ACR-ul! Acum, trebuie să schimbăm foaia! Nu mai ţine! Visteria asociaţiei este aproape zero, pe când averea lui a crescut, exponenţial şi considerabil, an de an! Are o „căsuţă” în Linteşti (Argeş) pe un hectar de teren, construită, coincidenţă (zice el), în acelaşi timp cu hotelul de la Nehoiu! Întâmplător (sau nu??) şi firma cu ajutorul căreia şi-a ridicat palatul (pentru că asta este, un PALAT!!) este aceeaşi, şi materialele de construcţie seamănă izbitor…Până şi ditamai gardul care îi înconjoară proprietatea este „cam” la fel cu cel al hotelului!! Să amintim de transformatorul de curent electric??? O fi cel care lipseşte din inventarul de la Nehoiu?????? Prea multe coincidenţe!!!
De „bună credinţă”, aceeaşi firmă, care a construit Nehoiu şi a renovat toate sediile filialelor din ţară, i-a „amenajat” viloaia deţinută de el, în apropierea Ambasadei Rusiei, dar şi un „mic” buncăr la subsolul acesteia. Se protejează hoţul, n-are treabă…I-o fi frică de ceva? Da, de membrii ACR! Dar buncărul acela nu îl poate proteja, nici de noi, de membri, nici de braţul luuuuung al legii!!!!
Şi uite-aşa, în mai mult de un sfert de veac, cât a condus ACR-ul, NICULESCU CONSTANTIN nu a avut decât un scop: propria lui îmbogățire. Mai e nevoie să amintim cum a ajuns la conducere? Pentru cei mai tineri, poate că da! A minţit şi a turnat, doar pentru a-şi atinge scopul: acela de a fi NUMIT la conducerea celei mai importante asociaţii de automobilism din România; şi, prin metodele-i cunoscute (aceleaşi de la numire, unele pur securiste, cărora li s-a adăugat ŞANTAJUL, devenind, astfel, până astăzi, ultimul dictator comunist rămas în viaţă şi pe funcţie) şi-a păstrat scaunul în fruntea asociaţiei. Zice el că e iubit de membrii ACR…dar doar în mintea lui bătrână şi bolnavă!Pentru că realitatea este alta, cu oameni care încep să prindă curaj, cu oameni care îi devoalează fărădelegile, cu oameni cărora nu le mai este teamă de DINOZAURUL HOŢ ŞI DICTATOR „PREŞEDINTELE” NICULESCU CONSTANTIN!
A înstrăinat avutul ACR-ului și al membrilor, fără ca aceștia să știe. Noi, membrii ACR, am fost văduviți de servicii și de facilități pe care credeam că le avem, că erau dreptul nostru…dar erau doar pe hârtie! Noi, membrii ACR, prin cotizația pe care, an de an, am plătit-o, aveam dreptul la o mică parte din ceea ce reprezenta avutul Automobil Clubului Român. Nu ştiam, bieţii de noi, că banii noştri se duceau direct în buzunarele fără fund ale hoţului NICULESCU CONSTANTIN, cel care a căpuşat, cu societăţile conduse de el, Automobil Clubul Român, ducându-l la un inevitabil faliment! Cea mai recentă „ispravă” a hoţului din fruntea ACR este vânzarea, pe un preţ de nimic, a hotelului plutitor „Sf. Constantin” (până unde poate merge cultul personalităţii…să dai numele tău unui vas de agrement destinat unui mare număr de membri, dar de care, acum, se bucură doar cine are foarte mulţi bani!!). S-au băgat bani (sute de milioane de lei) în modernizarea şi întreţinerea acestuia…iar acum, acei bani plutesc pe apa sâmbetei…De ce ai acceptat, NICULESCU CONSTANTIN, un preţ derizoriu faţă de sumele investite şi de adevărata valoare a vasului?? Chiar nici un interes propriu? O ştim şi pe-asta, dar îţi dăm ţie posibilitatea să recunoşti. Măcar acum!!
L-am somat, și nu o dată, să returneze ceea ce a furat, dar nu ne-a luat în seamă. Mai mult, a îndrăznit să cheltuie DIN BANII NOȘTRI, AI MEMBRILOR, pentru TOATE procesele pe care le-a pierdut. Sunt multe sute de milioane, dacă nu miliarde de lei, bani pierduţi din cauza acestui HOȚ nerușinat.
Acum, a venit timpul ca noi, cei care am fost și suntem membri ai Automobil Clubului Român, să ne luăm asociația înapoi. Să îl punem pe Niculescu acolo unde îi este locul, în capitolele sumbre ale istoriei, și să îl punem să ne plătească, DIN BANII LUI, fiecăruia, toate pagubele pe care ni le-a produs. A venit vremea să fim uniți, să demonstrăm că AUTOMOBIL CLUBUL ROMÂN, cea mai veche și mai renumită asociație de profil din România, nu a murit (așa cum și-ar fi dorit NICULESCU CONSTANTIN), ci trăiește prin noi, prin fiecare dintre cei care, de bună credință și cu inima deschisă,ani de zile, am decis să fim membri cotizanți ai acesteia.
NE VREM ASOCIAȚIA ÎNAPOI, NICULESCU CONSTANTIN! NU TE MAI PREFACE CĂ NU AUZI VOCEA NOASTRĂ, ȘI MĂCAR ACUM, ÎN AL DOISPREZECELEA CEAS, TREZEȘTE-TE, RETURNEAZĂ CE AI FURAT, ȘI PLEACĂ! DU-TE, LASĂ-NE! AVEM NEVOIE DE OAMENI ONEȘTI LA CONDUCERE, NU DE SECURIȘTI SAU COMUNIȘTI CARE TRĂIESC ANCORAȚI ÎNTR-O VREME DE MULT APUSĂ, ÎN CARE UNII AVEAU TOTUL, IAR ALȚII TREBUIAU SĂ LE ASIGURE ACEL „TOTUL”!
NICULESCU CONSTANTIN, MĂCAR ACUM DĂ-ȚI SEAMA CĂ NIMENI NU TE MAI VREA, ŞI FĂ UN GEST DE ONOARE, DACĂ ŞTII CE ESTE ACEEA: PLEACĂ DE LA ACR ŞI LASĂ ASOCIAŢIA MEMBRILOR!