De-a lungul timpului, am fost membri cotizanți ai Automobil Clubului Român, dar acum am rămas simpli membri. Ne-am căpătat acest drept (și nume) odată cu taxa de înscriere în asociație. Am devenit, cu toții, o părticică a acestei asociații. Din păcate, de patru-cinci ani de zile, din Automobil Clubul Român de odinioară a rămas doar o umbră, pentru că Dinozaurul Buretzel (cum inspirat l-a „botezat” un cititor fidel pe hoțul Constantin Niculescu) nu a făcut altceva decât să sugă avutul asociaţiei să își umple buzunarele fără fund din banii noștri, ai membrilor. Ultima relicvă comunistă, care prăduieşte fără ruşine tot avutul (ce a mai rămas din el) al asociaţiei, are tupeul incredibil şi nesimţit, să ne spună (să ne mintă în față) că noi, dacă nu i-am mai plătit lui, hoţului comunist, cu comportament de dictator şi caracter infect, jegos,  nu mai avem calitatea de membri. Te înșeli amarnic, Buretzel! Calitatea de membru nu ne-o poate lua nimeni. NOI SUNTEM MEMBRI ACR; E DREPT, NU MAI SUNTEM MEMBRI COTIZANȚI (nu mai suntem de accord să îţi dăm ţie bani pentru non-servicii – în dreptul nostru – dar multe servicii pentru tine). Am plătit taxă de înscriere în ACR, ceea ce înseamnă că, din capitalul social al asociaţiei, avem şi noi, acolo, o părticică! Deci suntem membri pentru totdeauna! Dacă nu-ţi convine, dă-ne banii înapoi, şi numai atunci ne poţi retrage calitatea de membru! Îţi vom repeta le nesfârşit, poate vei înţelege: cât timp taxa noastră de înscriere este “blocată” la ACR, SUNTEM MEMBRI!

De aceea, facem  un apel ferm către toți membrii ACR, care, ani de-a rândul, au cotizat sau cotizează către asociaţie: Haideți să ne unim, să cerem ce e al nostru, și, de ce nu, să îl facem pe Niculescu, acest HOȚ COMUNIST care ne-a distrus asociația, să plece – și să plătească pentru tot răul pe care l-a făcut. Să plătească el, personal, nu tot din bugetul – şi aşa amărât, prăpădit, furat, devalizat – al Automobil Clubului Român. Avem dreptul, prin calitatea noastră de membri, să beneficiem de părticica pe care ne-am „cumpărat-o” în momentul în care am achitat, fiecare, taxa de înscriere în asociație.

…Şi toate astea pentru că, de aproape trei decenii, destinele celei mai vechi și mai renumite asociații a automobiliștilor din România, AUTOMOBIL CLUBUL ROMÂN, sunt conduse de dictatorul comunist Constantin Niculescu. Chiar, în 30 de ani, să nu se fi găsit în toată ţara, un om capabil, care  să nu aibă mâinile mânjite şi cu conştiinţa curată, care să vină la conducerea ACR?? Poate şi noi, membrii ACR, am greşit pe undeva, că l-am tolerat şi nu am dat prea mare importanţă banilor noştri, pe care, cu bună credinţă, i-am lăsat pe mâna unui comunist, hoţ şi dicatator!Hai să ne ocupăm de el de acum, facem apel şi la instituţiile statului să ne sprijine!

În ultimii ani, s-a constatat o scădere a calității și cantității serviciilor, ceea ce a dus la scăderea drastic a numărului de membri cotizanți. A făcut-o cu bună ştiinţă, pentru că acum sunt cotizanţi (forţaţi) sunt doar cei câţiva angajaţi pe care îi mai are prin filiale. Mai mult, s-a cocoţat pe scaunul de preşedinte, la ultimele alegeri, în mod absolut ilegal!! A convocat doar partea de membri cotizanţi, (angajaţi) pe care ştia că îi poate manipula cum îşi doreşte, şi nu a ţinut cont de părerea noastră, a celor care am contribuit DE FAPT la bugetul şi capitalul social al  Automobil Clubului Român! A falsificat alegeri, a falsificat date, chiar raportări către FIA; dar, în micimea lui, nu a realizat că noi ştim ce manevre murdare face!

Pe de altă parte, s-a observat, fără prea mare greutate, că cel care actualmente este președinte al ACR nu face altceva decât să își satisfacă nevoile proprii, fără să îi mai pese de nevoile membrilor ACR. Nu ştim dacă i-a păsat vreodată, dar, la peste 75 de ani, să îi mai pese oare de altceva decât de propria persoană??

Pe scurt, ilegalitățile comise de comunistul dictator, hoţ pe deasupra,  Constantin Niculescu se referă la devalizarea visteriei, prin încasarea unor diurne și a unor indemnizații fantasmagorice, în timp ce angajații din teritoriu abia supraviețuiau cu salariul minim pe economie (sau din contracte de muncă de câte două sau patru ore pe zi);

  • Niculescu a înființat o serie de societăți comerciale, la care el era acționar majoritar
  • Niculescu încalcă legea, fiind si reprezentant al ACR, și acționar majoritar „pe persoană fizică” al societăților cu care se „afilia” Automobil Clubul Român
  • Niculescu și-a construit un adevărat palat la Lintești (Vâlcea), folosind aceeași firmă de construcții și materiale de construcții utilizate la construirea Hotelului de la Nehoiu… Apropo, “tovarăşe” preşedinte comunist şi hoţ, ştii ceva de transformatorul de current ?? Că prea seamănă la toate, inclusive la serie, cu cel din curtea ta!
  • Niculescu și-a amenajat palatul şi buncărul din buricul Bucureștiului (în Kisseleff) în exact aceeași perioadă în care se amenajau (sau se reparau) sediile de filiale din țară!
  • Întâmplător sau nu, şi palatul de la Linteşti, şi cel din Bucureşti, au fost construite cu aceeaşi firmă care a câştigat lucrările de modernizare sau reparaţii la toate filialele din ţară, dar şi la Motelul de la Alba Iulia! Cât de capabilă firma, că, după dezvăluirile noastre, astăzi nu mai există!
  • Comunistul hoţ Niculescu a făcut ca, în doar câțiva ani, de la câteva sute de mii de membri, acum Asociația să nu mai aibă decât câteva mii în toată țara.
  • Niculescu a organizat ultimele alegeri pentru conducerea ACR, făcând să fie singurul candidat, și reales cu unanimitate de voturi de cei prezenți la ședință, majoritatea lor angajaţi sau persoane pe care le poate șantaja oricând! Metodele astea nu îi sunt străne, doar e şcolit la Moscova!
  • Dictatorul Niculescu a vândut, pe un preț de nimic, mândria ACR în materie de turism: Hotelul Plutitor „Sf. Constantin”; banii, cu excepţia celor din factură, au ajuns în alte buzunare, destul de mari să cuprindă, de câteva ori, suma din factură! Uite că o ştim şi pe asta, că nu au ajuns toţi numai la comunistul din fruntea ACR, ci i-a împărţit cu alţii, ceea ce nu prea face el de obicei, dar, deh, când te forţează situaţia, iar suma nu e de neglijat, mai trebuie să mulţumeşti şi alte guri!!!
  • La fel a procedat şi cu celelalte două hoteluri plutitoare mai mici, de a căror soartă nu se mai ştie nimic (crede el, dar noi ştim şi la ce “prieteni” interpuşi au ajuns, şi pe ce bani!)
  • Niculescu a dat în judecată pe oricine a avut curajul să îi devoaleze fărădelegile, cheltuind astfel bani grei pe procese pe care le-a pierdut!
  • Niculescu stă în spatele sinuciderilor sau morților subite ale mai multor directori de filiale din țară, oameni de valoare care au pierit ca urmare a comportamentului său de tip securisto-comunist
  • Niculescu se laudă peste tot că lui nu au ce să îi facă autoritățile statului, pentru că are oameni „sus”. Dar să nu uite că cei de jos pot clătina munții!!

Ce credeţi, stimaţi membri, după tot ce aţi citit (toate sunt dovedite, inclusiv în instanţe, după ce comunistul ne-a purtat prin sălile de judecată)? Ce ar trebui făcut cu cel care, fără pic de ruşine, ne-a furat şi ne fură în continuare? Haideţi să ne unim şi să-i cerem socoteală pentru fiecare faptă! Avem acest drept, datorită calităţii noastre de membri ai ACR, aşa că hai să ne asociem, dacă este cazul, şi să pornim acţiunile legale (mergem chiar şi în instanţă, dacă e nevoie) , să apelăm la organele competente să ne sprijine să ne recuperăm prejudicial, iar comunistul care, de patruzeci de ani, a furat, a minţit şi a distrus Automobil Clubul Român, să plătească, inclusive în faţa noastră, a sutelor de mii de membri, care, la rândul nostru, am fost furaţi, păcăliţi şi vitregiţi de serviciile la care aveam dreptul! Dar să plătească EL, DIN BANII LUI – are de unde – şi nu aşa cum a făcut întotdeauna, din banii ACR!

Apropos… COMUNISTULE, VEZI CĂ TE CAUTĂ “CINEVA” LA ADRESA DIN BULETIN! NU PREA TE GĂSEŞTE, CĂ UMBLI MULT, DAR NOI AVEM ÎNCREDERE, CĂ, MAI DEVREME SAU MAI TÂRZIU, O SĂ TE GĂSEASCĂ ŞI ÎN GAURA DE ŞARPE, UNDE, ÎN ULTIMA PERIOADĂ, TOT ÎNCERCI SĂ TE ASCUNZI! VEZI CĂ NU ÎNCAPI!!