Nu, nu te gândi la prostii, Dinozaure! Nu la ceea ce crezi tu ne-am referit noi, ci la credibilitatea pe care o mai păstrai fie și față de lingăii pe care îi mânjești cu niște banuţi, acolo…ne-am referit la „președinția” cu care te lauzi, peste tot, şi pe baza căreia sugi, în continuare, sute de milioane, fără pic de rușine,…

Credeai că te-am uitat????Nuuuu! din contră, am vrut să vedem până unde mergi tu cu nesimțirea, cu jigodismul și cu minciuna! Ocupi funcția de președinte al Automobil Clubului Român, după ce ai furat-o, cu nerușinare, printr-un așa zis congres, la care ți-ai adus pe ascuns acoliții și pe cei care puteau fi extrem de ușor manipulaţi, sărăcuţii de ei…nici nu ştiau de ce au  fost „convocaţi” la Alba Iulia, şi pe cine reprezentau! Pe adevăraţii membri ai ACR, ÎN NICI UN CAZ!!!!

Te-am lăsat, o perioadă, crezând că îți vine mintea la cap (doamneee…ce enormitate! Minte la el, la Dinozaurul hoț, mincinos şi lacom din cale-afară,  la acest Constantin Niculescu???? O avea minte, dar nicidecum pentru binele asociaţiei! Se vede cu ochiul liber, şi din avion, unde a ajuns ACR-ul, în ce faliment se zbate, din cauza hoţului  boşorog, care nu cunoaşte limite în furtişag!!Unora, odată cu vârsta, le mai dispare din mania hoţiei, Dinozaurului Niculescu, nici la aproape 80 de ani nu i-a dispărut! Cât mai trebuie să mai aşteptăm o minune???). Am crezut că, dacă vei vedea că sub domnia ta asociația se destramă, vei mai avea un minim bun simț, o rămășiță (dacă ai avut vreodată așa ceva)de onestitate și te vei da, frumușel, deoparte. Dar, nu! Tu, hoțule, te încăpăţânezi cu aceeaşi nesimţire care îţi este caracteristică să rămâi pe jilțul de președinte, să te lauzi cu un titlu pe care nu îl meriți și să iei un salariu IMENS pe care, de asemenea, nu îl meriți.

Chiar, hoțule nenorocit, când ai venit ultima oară la birou, dar nu ca să urli pe holurile Centralei că nu îți convin încasările, că nu poți să închizi gura celor care s-au săturat de tine și care vorbesc, din ce în ce mai tare, despre nelegiuirile tale? Când ai făcut ultima oară ceva cu adevărat benefic pentru Automobil Clubul Român, despre care îți place să o spui, în discuțiile private, că „îți aparține”??  Dinozaure, nu este al tău, ci al membrilor care, ani de-a rândul, au plătit cotizații pentru servicii, care au plătit bani grei pentru ca tu să te lăfăi în excursii și să îți iei salariul…Chiar, îmbuibatule, știi câți membri mai are, cu exactitate, ACR-ul? Nu ne referim la membrii ăia făcuți cu japca, sau pe hârtie, în fals…apropo, știm că au semnat unii oameni cereri de înscriere în ACR, motivându-li-se că ar fi niște documente de excursii…pe care, de altfel, le-au plătit la preț de agenție, nu la prețurile care ar fi trebuit să fie practicate pentru membrii ACR-ului!

Nesimțitule, cât mai ai de gând să încasezi salariul nesimțit, de sute de milioane de lei, făcând…nimic? Ba, să ne fie iertată ignoranța, Îmbuibășimea Voastră…Am uitat că, mai nou, ați devenit „scriitor”. Lansați „la roată” (ne-ar fi plăcut să spunem la apă, dar ne temem că vă veți îneca!!) volume „de o inestimabilă valoare literară, cu un adevărat sâmbure de cultură” (astea-s vorbele lingăilor pe care îi ții pe lângă tine, cu funcții și cu salarii nemeritate). Sau, poate…lansările astea pe bandă rulantă or fi așa, de „antrenament”, că nu se știe niciodată…am auzit că, din nou, cărțile scrise „dincolo”, aduc niște zile de scutire de pedeapsă…poate, cine știe, oi fi știind tu ceva, și te pregătești? Chiar, mai avem o nelămurire, poate ne „luminezi” tu: prima carte ştim sigur că ai scos-o pe banii NOŞTRI, adică ai ACR-ului!! Pentru a doua, cum ai procedat oare? Nu cumva tot la fel??

Până una-alta, tot tu, disperatule după funcția de președinte, te crezi cel mai tare din „parcare” (e drept, cam neîncăpătoare pentru limuzinele cu care te plimbi, tot pe banii ACR-ului, că pentru tine, personal, combustibilul este al naibii de scump!!). Da, creezi „progrămele” cu chestionare, multe greșite (am dovedit-o, și nu o singură dată, că e imposibil să reușești să deslușești mizeriile alea pe care le numești tu „chestionare 3D”). Nu te-ai întrebat niciodată de ce, acolo pe unde mai păcălești pe câte cineva să facă școala de șoferi, oamenii ăia nu prea iau examenul de obținere al permisului???Tocmai, pentru că sunt îndrumați de indivizi ca tine, de neprofesioniști, de mincinoși, de niște adevărate „neamuri de manivelă”!

Doar din ce ți-am „înșirat” până acum, și tot ar trebui să îți dai seama că nu mai ai ce căuta în fruntea ACR-ului. Oricum, tu credem că ți-ai dat seama înainte de alegerile măsluite, despre care ți-am povestit chiar noi, iar tu ai făcut crize de nervi (nimic nou!!!!!) urlând la toată lumea și acuzându-i pe toți că ne-au dat informații…Da, îmbuibatule, nesimțitule, oamenii adevăraţi, cu conştiinţă, au început să vorbească, pentru că nu mai suportă hoţiile, prostiile, minciunile, laşitatea şi mârlăniile care te caracterizează, neasumându-ţi, în ultima perioadă, nicio răspundere…îndemnându-i şi obligându-i pe ei să îşi asume porcăriile tale! Stai calm…vei răspunde împreună cu ei, chiar dacă nu semnezi nimic! Tu chiar nu îți dai seama cât de mic ai început să fii considerat de cei de lângă tine? Nu îți dai seama că trebuie să te retragi măcar acum…în ceasul 12 fără câteva secunde? Sau ții morțiș să distrugi de tot emblema automobiliștilor? Ei, bine, află că noi, cel puțin, mâna asta de oameni inimoși, care credem în valori, care iubim cu adevărat automobilismul, nu te vom lăsa. Și nici nu ne vom lăsa, ci vom continua, până îți vei reveni (asta în cazul în care o vei face vreodată). Dar, nu te teme, nu atentăm la viața ta, Doamne ferește…nu te vrem mort, pentru că ai multe explicații de dat, și ai multe de „plătit”. Legea – din ce știm noi – a început să își facă treaba, iar cei pe care îi țineai sub jugul tău s-au săturat și au început să vorbească. Și să ți-o micșoreze, din ce în ce mai mult! Repetăm, CREDIBILITATEA și AUTORITATEA, nu…la ce te gândeai tu!